NOVOFERTIL – supliment alimentar pentru îmbunătățirea funcției sexuale și reproductive a bărbatului.

Formula echilibrată „Novofertil” a fost elaborată în tendință  cu ultimele cercetări în domeniul andrologiei și medicinei sexuale și conține un complex de substanțe biologic active și vitamine necesare pentru menținerea sănătății sexuale și reproductive a bărbatului. Datorită formulei sale unice, Novofeertil mărește concentrația spermei, volumul ejaculatului, motilitatea spermatozoizilor, cantitatea spermatozoizilor cu structură morfologică normală.

NOVOFERTIL  este o modalitatea simplă, sigură și eficientă de a menține funcția sexuală și reproductivă a bărbatului!

MDL970.00Comandă acum

NOVOCARNITIN – recomandat ca sursă suplimentară de carnitină pentru corecția proceselor metabolice.

L-carnitina este o amină cuaternară foarte solubilă în apă. Acționează ca un cofactor important pentru transportul acizilor grași cu lanț lung în matricea mitocondrială, pentru a facilita procesele oxidative și pentru a crește producția de energie celulară.

La om, L-carnitina este sintetizată din gama-butirobetaină sub acțiunea enzimei gama-butirobetaină hidroxilază (dioxygenază) în ficat și rinichi, din care este transportată în alte țesuturi și organe.

MDL520.00Comandă acum

PRELOX - mod sigur și natural de a spori plăcerea și performanța sexuală.

Supliment alimentar, 60 tablete Prelox include un amestec de ingredient cu acțiune biologică, testate științific, care include L- Arginină L-Aspartat și Pycnogenol (extract de coajă de pin maritim francez – Pinus Pinaster). Aceste nutriente importante pot contribui la menținerea sănătății vaselor sanguine și a fluxului sanguin normal.

L-Arginina L-Aspartat. Agent de încărcare: celuloză microcristalină/dioxid de siliciu, celuloză microcristalină. Taurină. Anti-caking: dioxid de siliciu, gliceril dibehenat. Pycnogenol (extract de coaja de pin maritim francez – Pinus Pinaster) Anti-Caking: Croscarmeloză sodică, stearat de magneziu. Agent de glazurare: Hidroxipropilmetilceluloză, Polidextroză, Talc, Maltodextrină, trigliceride cu lanț mediu. Coloranti: dioxid de titan, albastru strălucitor FCF aluminiu lac E133, Indigo carmin aluminiu E132, Allura Red AC aluminiu lac E129.

MDL1,070.00Comandă acum